Sport coaching CSOMAGOK

Dolgozz az önbizalmadon, a motivációdon, vagy éppen a hatékony stresszkezelésen Gaál Kriszta Sport Coach segítségével. Görgess és böngéssz a csomagok között!

Dolgozzunk együtt a személyes céljaidon!

SOS Egyéni Konzultáció

Azonnali coaching segítségre van szükséged, mert éppen egy nagy verseny előtt állsz? 

Gyors tűzoltásra való coaching alkalom.

2×1,5 órás* tűzoltás

25.000 forint

Fókuszált Konzultáció

Motiváció- és hatékonyságnövelés vagy éppen stresszkezelés a célod?

Egy konkrét területre fókuszáló coaching folyamat.  

5 órás* fókuszált coaching

9.000 forint / óra

Alapozó Konzultáció

Valami nincs rendben a(z) (sportos) életedben, és érzed, hogy segítségre van szükséged? 

Átfogó coaching folyamat, több területet érintve.

5 órás* átfogó coaching

12.000 forint / óra

* Egy óra 55 perc. A vírushelyzetre tekintettel a coaching alkalmak Skype-on is elérhetőek! Bármelyik csomagot is választod, egy ingyenes konzultációval kezdődik. Az időpontfoglaláshoz kattints az alábbi gombra. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Egy sport coach segít abban, hogy feltárja az esetleges mentális blokkokat, amelyek megakadályoznak a jobb sportteljesítmény elérésében. A coach segítségével feltérképezitek az elakadás okait, majd feloldjátok azokat, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból. 

Az első beszélgetésünk ingyenes lesz. Ennek célja egyrészt az, hogy segítsek neked megfogalmazni a céljaidat, másrészt pedig az, hogy kiderüljön, számodra a coaching-e az ideális módszer és így az is, hogy mi passzolunk-e. A coachingban is, mint minden segítő jellegű kapcsolatban, fontos a kémia. 😉

A coaching egy partnerségen, együttműködésen alapuló folyamat. Ez azt jelenti, hogy neked is felelősséget kell vállalnod a saját fejlődésedért. Természetesen garantálom, hogy maximálisan támogatlak ebben, teljeskörű bizalmamat élvezed a folyamat során és mindent megteszek azért, hogy boldogabb és elégedettebb emberként távozz a végén. Mivel ketten vagyunk ebben benne, ezért garanciát nem tudok vállalni, de egy jó tanácsot adok: menekülj azoktól, akik ilyen garanciát adnak!

Miután lefoglaltad a naptáramban az ingyenes időpontodat, vagy küldtél nekem e-mailt, keresni foglak!