GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Egy sport coach segít abban, hogy feltárja az esetleges mentális blokkokat, amelyek megakadályoznak a jobb sportteljesítmény elérésében. A coach segítségével feltérképezitek az elakadás okait, majd feloldjátok azokat, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból. 

Az első beszélgetésünk ingyenes lesz. Ennek célja egyrészt az, hogy segítsek neked megfogalmazni a céljaidat, másrészt pedig az, hogy kiderüljön, számodra a coaching-e az ideális módszer és így az is, hogy mi passzolunk-e. A coachingban is, mint minden segítő jellegű kapcsolatban, fontos a kémia. 😉

A coaching egy partnerségen, együttműködésen alapuló folyamat. Ez azt jelenti, hogy neked is felelősséget kell vállalnod a saját fejlődésedért. Természetesen garantálom, hogy maximálisan támogatlak ebben, teljeskörű bizalmamat élvezed a folyamat során és mindent megteszek azért, hogy boldogabb és elégedettebb emberként távozz a végén. Mivel ketten vagyunk ebben benne, ezért garanciát nem tudok vállalni, de egy jó tanácsot adok: menekülj azoktól, akik ilyen garanciát adnak!

Miután lefoglaltad a naptáramban az ingyenes időpontodat, vagy küldtél nekem e-mailt, keresni foglak!